<[..::Forum Clanu [H2O]::..]>

.:: Filmiki związane i niezwiązane z San Andreas ::.

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2007-12-21 12:16:36

IssLance

Gangsta

Punktów :   

Odrodzenie, reaktywacja

Zakladamy nowy klan - Twenty Seconds to be Gangster.  Zaczac od poczatku bedzie o wiele latwiej, niz to wszystko naprawic. To jeszcze nie jest koniec, robie to dla was. Wszystkie informacje o stronie, forum u mnie na gg.

Ostatnio edytowany przez IssLance (2011-11-07 15:02:35)

http://miniprofile.xfire.com/bg/co/type/0/IssLance.png

Athelas napisał: sry za brak polskich znaków, ale shift sie zaciol

#2 2007-12-21 13:18:13

Xanker

Boss

Punktów :   

Re: Odrodzenie, reaktywacja

Clan ma szansę wypalić, ale trzeba wszystko zorganizować od początku, bo dokańczanie spraw dotyczących Clanu podczas rozwijania się Jego jednocześnie powoduje 'burdel', który bardzo utrudnia Władanie Clanem. Musisz ustalić na jakiej podstawie Clan ma działać. Treningi, strona, pierwsi członkowie. Przydzielanie rang nie po koleżeńsku tylko wg. zasłużeń. Kolegów to można mieć na podwórku, ale nie 'jesteś kolegą dam Ci Leadera', to rozwala klan. Nowych członków można potraktować trochę 'oschlej', ponieważ Clany za bardzo im ufają. Przypomina mi się pewna sytuacja, ale nie będę już opowiadał, bo i tak tego nikt nie czyta ^^'. Życzę powodzenia, a jak trzeba pomocy to bić śmiało do mnie ;]

P.S Dodam, że w Clanie nie liczę na Leadera, albo coś z górnej belki, bo będzie to po znajomości, a tego nie lubię
P.P.S Od kiedy działa Clan.?

Ostatnio edytowany przez Xanker (2007-12-21 13:20:19)

by Te!!uR and Cy$iek

Stopka forum

RSS