.:: Filmiki związane i niezwiązane z San Andreas ::.
Witam.
Chciałbym zrobić Collab by clan H2o ... DLa niewiedzących - Collab to film stunterski w którym występuję wiecej niż jeden stunter ... (Jeżeli napisałem coś źle poprawcie mnie )
Chciałbym aby każdy się zaangażował ... Chociaż te 5 stuntów ... "Mają to być stunty a nie gówna"
Wzięli już udział :
Cysiek , Ziomex , TelluR , Vitek (troche:P)
Czekam na nastepnych , pisać mi na GG , kto jeszcze się tego podejmie lub tutaj na forum ...
!!! Good Luck !!!
!!! Mam Magix Movie Edit Pro 12 !!!
Możecie już przesyłać mi swoje repki
Wysyłać mi je na meila : tellur123@poczta.onet.pl
EDIT /
Nie wiem czy wyjdzie wogule collab Cysiek próbował mi wysłać Swoje wypociny , ale nic nie dochodziło
Może to wina tego że te jebane onet.pl ma małą pamięc na takie duże pliki ? Nie wiem co mam robić
Zaangazowałem w was to , więc teraz nie chce was od tego odciągać ...
Ostatnio edytowany przez TelluR (2007-10-03 12:09:37)
Podczas gry włączasz powtórkę klawiszem "F1" oglądasz stunta, i po wylądowaniu klikasz ponownie "F1", następnie gdy już masz normalny widok zza pleców Tommy'ego to klikasz "F2" i w folderze "Gta Vice City User Files" masz plik "replay". Kopiujesz go w dowolne miejsce na dysku i oto masz stunta w formacie .rep .
Za każdym stuntem musisz powtarzać tą akcję i pamiętaj, aby kopiować pliki w formacie .rep na inne miejsce na dysku, ponieważ zapisują się jeden na drugim i możecie stracić jakiegoś unikalnego stunta...
Aby odczytać stunta np. kolegi który przysłał wam plik .rep, wklejamy go do folderu "Gta Vice City User Files" i włączamy GTA, po załadowaniu gry (jeśli jesteście w budynku to wyjdzcie z niego) klikacie "F3" i już oglądacie stunta waszego kumpla.
TAK SAMO ROBI SIĘ Z SAN ANDREAS
Prosty sposob :
Robię folder ze stuntami, a w nim ileś tam folderów, przypuścmy od 1-20.
I do każdego z nich ładuje repke. Nie trzeba zmieniać nazw itd. Prościej
PS. TEmat zamykam !!! Teraz te pliki zajmuja ponad 1 mb. !!! Do dzieła !!!
Źródlo : gtastunt.net